• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Marica a lăudat conducerea fostei sale echipe după prima parte a campaniei de transferuri din această iarnă. Jucătorul trecut pe la Steaua și pe la Dinamo consideră că doar” roș-albaștrii” au reușit să se impună pe piața transferurilor.

Marica este de părere că Laurențiu Reghecampf are la ora actuală cel mai valoros lot din cadrul campionatului intern. Odată cu noile achiziții făcute de Gige Becali în această iarnă, fostul fotbalist este de părere că echipa va fi și mai puternică decât în prima parte a campionatului, atunci când mulți au acuzat că jocul Stelei nu merge așa cum ar trebui.

”În acest moment, transferuri notabile a făcut Steaua, clar, este echipa care investește cel mai mult. Vom vedea ce va face și Dinamo, ce va face și Astra, cum își vor păstra jucătorii. Înțeleg că sunt discuții de-a pleca. Sigur, nu numai eu o spun, cei de la Steaua au cel mai valoros lot. Sigur, că echipa sau mă rog jocul Stelei nu a arătat sau nu a fost cel mai bun”, a spus Marica.

Fostul fotbalist este de părere că Alibec va aduce un plus de prospețime în atacul Stelei. ”Poate acum, cu venirea lui Alibec , îl așteptau ca pe un salvator sperăm să-i ajute foarte mult, sper să se integreze cât mai repede. Cât de Dinamo, sper să reușească mult mai repede câteva transferuri notabile cu jucători pe care să se poată baza”, a mai spus Marica.

VEZI AICI PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT