• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Mai sunt puține ore până la startul primului derby FCSB - Dinamo al sezonului, capul de afiș al etapei a 12-a din Liga 1, care se va disputa duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Chiar dacă se consideră, de data aceasta, că vor evolua în deplasare, dinamoviștii speră la un număr mare de susținători în tribune și la o atmosferă de vis, așa cum s-a întâmplat și la precedentele încleștări cu rivalii de-o viață. 8.600 de bilete au primit roș-albii iar până acum au vândut aproximativ 5.000. Tot atâtea se pare că au comercializat și roș-albaștrii, în regim online.

Pentru a-i atrage pe fani la stadion, oficialii roș-albilor au continuat tradiția și au adus foste mari glorii ale clubului să vândă bilete. Mariius Niculae a acceptat cu plăcere, dar nici n-a ratat ocazia de a-i ataca puțin pe cei din conducere.

”Galeria noastră va câștiga meciul de la început cu cealaltă galerie iar acest lucru contează foarte mult pentru jucători. E important să-i simtă jucătorii mereu aproape, să cânte tot meciul și să-i încurajeze din primul până la ultimul minut.

Cât despre derby, am aceleași așteptări tot timpul, adică Dinamo să se impună. De data asta va fi un meci închis, nu vor fi multe goluri, de aceea cred că Dinamo se va impune cu 1-0”, a mai spus ”Săgeată”.

FCSB - Dinamo, programat duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în etapa a 12-a a Ligi 1, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO cele mai importante vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Fostul atacant al ”câinilor” n-a ratat nici ocazia de a le da peste nas celor din conducere, Ionuț Negoiță și Adi Mutu.

”Steaua a investit în jucători, evoluează în cupele europene, deci din acest punct de vedere trebuie să fim corecți și sinceri. Eu speram ca Dinamo să facă investițiile acestea, dar nu s-a putut sau nu s-a vrut!”, a mai punctat Niculae.