• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo a fost nevoită să-și schimbe antrenorul, chiar în săptămâna premergătoare marelui derby, după ce Cosmin Contra a devenit selecționerul României. Oficialii roș-albilor l-au numit pe Vasile Miriuță, mutare care le-a încurcat planurile și roș-albaștrilor.

Noul tehnician al ”câinilor” va debuta direct în marele meci de duminică seară, asta după ce partida din campionat, din etapa precedentă, cel dintre Dinamo și Concordia, a fost amânată din cauza unui cod galben de furtuni.

Nicolae Dică (37 de ani) a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că i-ar fi plăcut să-l vadă pe Miriuță la un meci pe banca lui Dinamo.

”Ne așteaptă un joc foarte important pentru noi, pentru suporteri, se știe că meciurile cu Dinamo sunt tratate altfel. Va fi un dezavantaj pentru noi, pentru că cei de la Dinamo au schimbat antrenorul și nu au apucat să joace niociun meci până la confruntarea directă. Nu știm cum va gândi domnul Miriuță.

Bine, eu în mare știu, pentru că i-am urmărit meciurile echipelor pe care le-a pregătit până acum, dar vom vedea acum și cum va gândi la Dinamo.

Oricum, este un meci în care echipele vor da totul, noi suntem pregătiți, vom avea o atitudine bună și sunt convins că vom face un meci bun”, a spus Dică.

FCSB - Dinamo, programat duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în etapa a 12-a a Ligi 1, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO cele mai importante vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Deși roș-albii au parte acum de un nou antrenor, Dică a urmărit totuși ultimele partide ale rivalilor.

”Am urmărit meciurile lui Dinamo, ultimele patru, pentru că nici Miriuță nu poate schimba foarte multe lucruri peste noapte. Au început sezonul în 4-3-3, apoi la Craiova au jucat în 4-2-3-1, cu Rivaldinho în spatele vârfului, după care pe apărare se transforma în 4-4-2. Vom vedea cum va aborda și domnul Miriuță.

Una peste alta, este un meci foarte important și pentru mine. Am trăit aceste derby-uri și ca secund, suporterii abia așteaptă victoria, la fel ca și mine, mai ales că am o dorință mare de afirmare”, a mai spus Dică.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT