• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Stefan Iovan, directorul sportiv al celor de la CSA Steaua, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, că va susține echipa lui Nicolae Dică în unicul derby, cu Dinamo, care se va juca duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

”Eroul de la Sevilla”, care a dat detalii de ultimă oră și despre stadionul din Ghencea, a spus că nu poate da uitării anii petrecuți la gruparea roș-albastră, motiv pentru care le dorește succes celor din liga 1, chiar dacă el este implicat acum într-un alt proiect.

”Nu am cum să dau uitării. Am muncit aici 25 de ani și vreau ca lucrurile să meargă bine acolo, dar să ne lase pe noi în pace.

Le doresc celor de la FCSB să-și îndeplinească toate obiectivele, să se califice în primăvara europeană, le doresc numai bine”, a spus Iovan, la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Fostul mare fotbalist a vorbit și despre meciul din Gruia, de joi, 21 septembrie, dintre CFR Cluj și FCSB.

”Va fi un meci extrem de interesant pentru că se vor întâlni două echipe cu loturi valorice. Va fi geul de partidă la care nu se știe învingătorul, dar parcă ardelenii ar avea un plus la omogenitate”, a mai spus Iovan, la Digi Sport.