• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

CS Universitatea Craiova a avut un mesaj emoționant pentru Andrei Ivan, după plecarea acestuia în Rusia la Krasnodar.

Oltenii așteaptă, deja, revenirea lui Ivan, fiind convinși că acesta va scrie istorie la naționala României, iar Craiova va fi cea mai bună echipă din țară.

"Andrei, aceste ultime rânduri sunt pentru tine și sunt scrise din toată inima: au fost patru ani frumoși, chiar dacă grei. Împreună am realizat foarte multe: Universitatea a redevenit echipa cu care oltenii se mândresc, iar tu ai devenit cel mai promițător tânăr jucător român și una dintre vedetele Ligii I.

Ne despărțim cu sufletul greu, dar cu convingerea că și tu, și Știința, vom continua urcușul înspre stratosfera fotbalului, chiar dacă separat.

Poate că, peste 10 ani, când tu vei fi cel mai bun marcator al naționalei României și Știința cea mai mare forță a Ligii I, drumurile ni se vor întâlni iarăși și te vom revedea în tricoul alb-albastru în care ne-ai făcut să te iubim.

Îți mulțumim pentru tot și îți vom ține pumnii la fiecare minut pe care îl vei petrece pe teren, în tricoul noii tale echipe", a fost mesajul emoționant al oltenilor pentru Ivan.

Andrei Ivan a marcat 19 goluri pentru CS U Craiova și a reușit 13 pase decisive în cele 101 meciuri jucate în toate competițiile.