• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Timo Gebhart este tot mai aproape de Steaua, iar jucătorul ar urma să ajungă cât de curând în cantonamentul roș-albaștrilor din Turcia, după ce își va rezolva ultimele probleme cu clubul de care încă aparține, FC Nurnberg.

Mijlocașul de 26 de ani a vorbit cu presa din Germania despre cum a ajuns în atenția campioanei României, dar și despre perioada mai puțin bună prin care a trecut în ultima perioadă, după ce a fost implicat în diverse scandaluri.

"Mă simt foarte bine, mă bucur că mă pot pregăti așa cum trebuie și nu mai am dureri după o perioadă lungă de pauză. Sunt complet refăcut și trag tare! Este adevărat că sunt dorit de Steaua. Ciprian Marica, fostul meu coleg, m-a ajutat în acest sens. Au fost discuții importante, să vedem acum ce se va întâmpla", a spus Gebhart.

Mijlocașul se antrenază încă în Germania, cu echipa secundă a lui Nurnberg, prima echipă revenind recent dintr-un cantonament pe care l-a efectuat în Turcia. "Eu fac acum trei antrenamente pe zi, două dintre ele fiind intense. Pot să fac totul normal, ceea ce este cât se poate de bine, dar vreau să joc, am nevoie de meciuri oficiale, sper că ele vor veni cât de curând. Am 20 și ceva de ani (n.n. 26), mai am câțiva de jucat. Abia aștept următoare perioadă, iar de un lucru sunt sigur: voi reveni mai puternic", este convins Gebhart.

"Știu că din cauza problemelor pe care le-am avut, oamenii și-au făcut o anumită imagine despre mine. Ștampila s-a lipit și nu mai pot schimb ce a fost. Nu pot să merg acum să le explic tuturor ce a fost cu adevărat. Oameni buni, mai dați-mi o șansă!"

10 transferuri a rezolvat Steaua în această iarnă: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro), Timo Gebhart (*liber de contract, urmează să semneze)