• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Vasile Miriuță se pregătește pentru marele derby cu FCSB, programat duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a 12-a din Liga 1. Antrenorul ”roș-albilor” are un mesaj și pentru suflarea dinamovistă.

Vasile Miriuță a fost prezentat oficial la Dinamo sâmbătă, în preziua marelui derby cu FCSB. Fanii "câinilor" au venit la conferința de presă și i-au făcut un cadou special noului antrenor: un tricou insripționat cu mesajul "Doar Dinamo București". Tehnicianul le-a transmis fanilor la rândul lui un mesaj înainte de mare derby de astăzi.

TOATE ȘTIRILE LEGATE DE MECIUL FCSB - DINAMO

”Primul meu Derby de România! Am așteptat o viață acest meci, avem nevoie de susținerea voastră! Împreună vom învinge! Doar Dinamo București!”, a spus Vasile Miriuță, proaspăt instalat pe banca ”roș-albilor”, conform paginii de Facebook a grupării. 

Sursa: facebook.com/FCDinamoOfficial

Anunțat chiar de ziua lui că va fi antrenorul lui Dinamo, Miriuță (49 de ani) spune că nici nu mai ține minte de când nu a mai fost atât de fericit, mai ales că a ajuns la echipa pe care o iubește de 40 de ani și la care a și jucat în sezonul 1990-1991. Ca fotbalist, are 15 meciuri și un gol în campionat pentru alb-roșii.

"Au mai fost niște tentative, nu s-au realizat, din păcate, dar niciodată nu e prea târziu. Mă bucur enorm să fiu aici, să fiu antrenorul echipei pe care o iubesc de 42 de ani. Fratele, verișorii și tata erau dinamoviști și așa am ajuns și eu să țin cu Dinamo.

E o bucurie foarte mare, mai ales că s-a întâmplat de ziua mea. Nu știu când am fost ultima dată atât de bucuros, cred că doar când mi s-au născut băiatul și fetița. Voi face tot ce depinde de mine ca Dinamo să aibă succes", a declarat Vasile Miriuță, la conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial ca antrenor la Dinamo.