• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

"Câine până la moarte", e mesajul transmis de Albin fanilor dinamovişti înainte de sosirea în Ştefan cel Mare. Mijlocaşul spaniol nu va juca în prima etapă cu Juventus Bucureşti, în direct la Digi Sport 1, sâmbătă de la 21:00.

Înainte să ajungă sub comanda lui Contra la Dinamo, Juan Albin a ţinut să le transmită un mesaj fanilor de la noua sa echipă. Mai mult ca sigur, decizia a fost una inspirată, suporterii urmând a-l îndrăgi pentru declaraţiile făcute.

"Salutare, prieteni! Mă pregătesc pentru ce mă va aştepta săptămâna viitoare; am aşteptări mari, sunt mulţumit de această mutare şi de faptul că voi juca într-o echipă bună, mare, aşa cum e Dinamo Bucureşti. Sunt mulţumit, fericit că voi reveni la cel mai înalt nivel, că pot câştiga titlul. Asta îmi doresc cel mai mult, atât eu, cât şi restul lumii. Ne vom întâlni în curând, câine până la moarte!", a fost mesajul uruguayanului.

Fostul mijlocaş de la Petrolul a fost împrumutat de Dinamo pe o perioadă de un an. El este în acest moment în urmă cu pregătirea fizică, dar Ionel Dănciulescu e convins că în maximum două săptămâni fotbalistul va fi o soluţie pentru Contra.