• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Astra - CFR Cluj 2-3. Cosmin Contra (41 de ani) a acceptat oferta pe care a primit-o din partea FRF de a prelua naționala, asta însă după ce înainte șefii de la Casa Fotbalului au negociat cu Dan Petrescu (49 de ani). ”Bursucul” n-a fost lăsat de conducerea CFR-ului să plece, dar nu s-a supărat.

La finalul partidei de la Giurgiu, ”Bursucul” a dezvăluit că l-a felicitat pe Contra, imediat cum acesta a devenit selecționer.

”Am vorbit cu Contra și la telefon, dar și prin intermediul mesajelor. El mi-a spus că-și dorea ca eu să fiu acolo iar eu i-am zis că ’tu meritai să fii pentru că și tu ai valoare’.

Suntem foarte buni prieteni și i-am mai spus că oricând va avea nevoie de la mine, de un sfat sau de jucători de la CFR Cluj, nu vor fi probleme, îl voi ajuta”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu este convins că un selecționer precum Contra îi poate readuce pe tricolori în lumea bună a fotbalului.

”I-am urat baftă lui Cosmin și sper să readucă România acolo unde-i este locul. Este o alegere bună și sper din tot sufletul ca el să reușească.

Cosmin încă nu m-a întrebat de niciun jucător, dar sper să o facă. Când echipa națională te cheamă, trebuie neapărat să te duci și să dai 100%”, a mai spus Dan Petrescu.