• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - FCSB 1-1. Denis Alibec a avut o ieșire condamnabilă în meciul de joi, de la Cluj - atacantul ”roș-albaștrilor” le-a aratat un semn obscen fanilor adverși, din spatele băncii de rezerve, după ce a fost înlocuit.

În dimineața zilei următoare, managerul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica, a încercat să explice gestul făcut de Alibec, spunând că acesta a fost provocat și că ar trebui să se ia anumite măsuri pentru ca băncile de rezerve să fie protejate de suporteri.

L-au înjurat non-stop, trebuie protejate băncile de rezerve, scandările sunt obișnuite pe stadioane”, a spus Mihai Stoica, ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal.

Oficialul ”roș-albaștrilor” a precizat apoi că nu mai are absolut nicio problemă cu ceea ce s-a întâmplat între el și Alibec la meciul cu Viitorul.

Nu a fost nimic cu mine și cu Alibec, el a răspuns într-un moment în care era nervos, eu nu am pierdut ani de viață să dau amploare unor astfel de incidente mici. Am vorbit cu el imediat după acele declarații, suntem bine, avem o relație bună”, a adăugat Meme Stoica.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT