• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Steaua va primi în această seară vizita celor de la Gaz Metan, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar partida va consemna revenirea lui Mihai Stoica pe banca roș-albaștrilor. Directorului sportiv al bucureștenilor i-a expirat suspendarea primită în urma incidentele de la partida Steaua - Astra.

Laurențiu Reghecampf are probleme importante de lot pentru duelul cu Gaz Metan Mediaș, însă duelul din această seară va marca și o revenire, cea a lui Mihai Stoica. Directorul sportiv al Stelei a fost suspendat o lună şi amendat cu 6.800 de lei de Comisia de Disciplină a FRF după incidentele de la partida cu Astra, în urma cărora a fost trimis în tribună de arbitrul Marius Avram.

VIDEO Steaua - Astra 1-0. Totul a pornit de la eliminarea lui Junior Morais, care a primit al doilea cartonaş galben, după o intervenţie asupra lui Adi Popa. Imediat după decizia lui Marius Avram jucătorii celor două echipe au creat un meleu, printre protagoniști fiind și directorul sportiv al roș-albaștrilor.

După acea dispută, și clubul lui Gigi Becali a fost sancţionat cu 10.000 de lei pentru problemele de organizare ale partidei, în timp ce antrenorul cu portarii de la Astra, Valentin Covaciu, implicat şi el în incidente, a fost suspendat două luni şi amendat cu 13.600 de lei.

Steaua - Gaz Metan Mediaș se joacă de la ora 20:30 și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

VIDEO Incidentele de la meciul Steaua - Astra 1-0