• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Meciul a fost precedat de o cofegrafie superbă cu care deja ne-au obişnuit fanii gazdelor. Numai că de această dată ultraşii dinamovişti au întâmpinat probleme.

Pe o pânză imensă pusă la peluza Cătălin Hîldan, s-au derulat imagini din istoria "câinilor roşii", pe muzica "Telecinematecii", doar că dinamoviştii au avut prea puţine proiectoare şi clipul nu a fost văzut de milioanele de fani din faţa televizoarelor.

Alegerea acestui gen de coregrafie, cu reflectoarele stinse, a fost oricum o idee foarte riscantă, deoarece aparatura necesară pentru a pune in practică o proiecţie video de asemenea amploare care să se vadă bine şi la televizor costă zeci, dacă nu chiar sute de mii de euro! Este şi motivul pentru care la marile competiţii coregrafiile plătite de UEFA, FIFA, CIO etc se fac pe lumină maximă, tocmai ca să se vadă ok şi la TV.

Mai jos, puteţi vedea întregul filmuleţ care a fost realizat de suporterii "câinilor", cu imagini care aduc aminte de mari glorii dinamoviste, precum Cornel Dinu, Florea Dumitrache, Mircea Lucescu sau Cătălin Hîldan.

VIDEO CU PRIMA PARTE A COREGRAFIEI DINAMOVISTE


Odată cortina ridicată, suporterii au ridicat o serie de cartoane, cu un mesaj superb: "Istoria reînvie gloria tinereţii, de mână cu cei mici redăm culoare vieţii". Spiritul "alb-roşu" îi determină pe cei din generaţia a doua să transmită mai departe valorile în care cred şi să îi ducă pe cei din noua generaţie la stadion, pentru a trăi pe viu sentimentul unic dat de un meci de fotbal.

De menţionat faptul că momentul artistic realizat de fanii lui Dinamo a întârziat partida cu aproximativ 9 minute.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT