• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Artem Milevskiy ar putea fi în vară o soluţie pentru Steaua, în eventualitatea în care echipa lui Reghe se va afla în cărţi pentru calificare în grupele Ligii Campionilor. Atacantul şi-a exprimat deja dorinţa de a evolua pentru actuala campioană.

Mulţi au zâmbit când Chiajna l-a transferat pe fotbalistul care la finalul anilor 2000 era aproape de un transfer la Liverpool pentru o sumă de peste 10 milioane de euro, convinşi că accidentările avute de Millevskiy îl vor împiedica să mai revină la un nivel decent. Însă încrederea acordată de ilfoveni s-a dovedit complet justificată, fotbalistul care a scris istorie pentru Dinamo Kiev având acum evoluţii extrem de bune în tricoul Concordiei.

În acest week-end, ucraineanul de 31 de ani a reuşit o dublă contra Botoşaniului, după ce în prealabil punctase şi împotriva lui Dinamo, în Cupa Ligii. Vârful a venit în România să îşi relanseze cariera, iar stagiunea viitoare ar putea să îl găsească în tricoul unui club mult mai important.

"Da, bineînțeles. Dacă voi da pase decisive, voi marca și voi juca foarte bine, de ce să nu mă gândesc la Steaua?", recunoştea vârful într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport.

Artem Milevskiy poate fi o variantă excelentă pentru roş-albaştri dacă aceştia vor lua titlu. Tade nu va mai rămâne în lotul lui Reghe, Bawab nu dă încă randamentul scontat, iar situaţia lui Marica este una specială. În acest contexti, conducerea actualei campioane va dori mai mult ca sigur să se întărească în ofensivă, iar vârful de 31 de ani prezintă o serie de avantaje. În primul rând, el ar veni liber de contract, înţelegerea sa cu ilfovenii urmând a se termina la finalul acestei stagiuni. De asemenea, experienţa avută la cel mai înalt nivel poate fi un plus mare pentru o echipă pe care se pune presiune constantă din toate direcţiile.

57 de goluri a înscris vârful de 31 de ani în 178 de partide pentru Dinamo Kiev.

CITEŞTE AICI INTERVIUL COMPLET CU MILEVSKY