• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Eric Bicfalvi (28 de ani) a fost ieri prezentat oficial la Dinamo. Mijlocaşul a semnat un contract până în vară, cu opţiune de prelungire, şi va purta tricoul cu numărul 8. 

În direct la Digi Sport Matinal, antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a dezvăluit că Bicfalvi a fost o ţintă şi pentru gruparea ucraineană.

"Îmi pare rău că n-am reuşit să-i conving să-l aducem pe Bicfalvi. E un jucător care aleargă foarte mult, foarte agresiv, are şi spirit ofensiv, bate lovituri libere. E tot ce îşi doreşte o echipă, aici, în Ucraina, a jucat foarte bine.

Nu a ajuns la Şahtior pentru că nu s-a dorit. Nu decid eu lucrurile astea, în final decid alţii. E bine că a ajuns la Dinamo, că e în atenţia lui Iordănescu. Îşi dorea foarte mult să joace undeva de unde să ajungă la naţională", a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport Matinal.

În sezonul trecut din Ucraina, pe când evolua pentru Volyn Lutsk, Eric Bicfalvi a fost golgheterul campionatului, cu 17 reuşite.

17 goluri a marcat Eric Bicfalvi pentru Volyn Lutsk în sezonul competițional 2014-2015

82 de meciuri și trei goluri are Eric Bicfalvi în Liga 1, unde a jucat pentru Jiul Petroșani, Steaua și Gloria Buzău

26 de goluri în 72 de meciuri are Bicfalvi în prima ligă ucraineană, unde a jucat numai pentru Volyn Lutsk