• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În direct la Digi Sport, Vasile Miriuţă a vorbit despre situaţia de la Dinamo.

Clubul din Ştefan cel Mare pare să fi ieşit din criză, însă obiectivul - calificarea în play-off, nu e încă asigurat. Totuşi, tehnicianul are încredere că formaţia pe care o conduce va ajunge fără îndoială între cele mai bune şase echipe.

"Deocamdată suntem în mâlul ăla de la mare. Am ieşit un pic la suprafaţă, dar trebuie să câştigăm următoarele două partide pentru a avea linişte. Acum suntem de play-out, dar vom fi în play-off, cu siguranţă", a spus Miriuţă, la Digi Sport Special, nu înainte de a vorbi despre motivul pentru care echipa a scârţâit serios după schimbarea lui Contra cu el: "Şi la Ceahlăul, şi la CFR am luat echipele în vară. Acum, la Dinamo, e greu într-o lună şi jumătate să îţi pui în valoare ideile. Nu poţi schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Eu sunt adeptul fotbalului german, vreau joc direct, dar acum importante sunt rezultatele".

Chiar dacă în următoarele două etape Dinamo se va impune, pentru a prinde play-off-ul e nevoie de întăriri. Totuşi, clubul din Ştefan cel Mare se va uita tot către jucătorii liberi de contract.

"Vreau să aduc nişte jucători în iarnă, dacă voi rămâne. Ştiu deja posturile unde e nevoie de întăriri. E vorba de 2-3 fotbalişti şi şefii cunosc foarte bine acest aspect. Pentru că o echipă nu stă în 7-8 jucători, e nevoie de un lot puternic", a mai spus antrenorul, pentru ca apoi să vorbească despre ţinte: "Dacă aducem 2-3 jucători, aceştia vor veni doar din străinătate. Urmăresc deja câţiva fotbalişti. Din România e greu, jucătorii buni sunt sub contract şi se cer bani mulţi".