• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - FCSB 1-0. Roș-albaștrii au avut parte, în partida de la Iași, și de un susținător inedit. Vasile Miriuță și-ar fi dorit ca elevii lui Nicolae Dică să se impună, pentru ca moldovenii să nu-i egaleze pe ”câini” în clasament, înaintea partidei dintre Dinamo și CFR Cluj.

Tehnicianul roș-albilor speră acum ca măcar echipa sa să-și îndeplinească obiectivul propus, adică să se impună în fața grupării din Gruia.

”Am ținut cu Steaua, din păcate, dar n-a fost să fie. Eu sper acum ca noi să câștigăm meciul cu CFR”, a spus Miriuță.

Dinamo - CFR Cluj, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va disputa duminică, 19 noiembrie, de la ora 20:45, în ”Ștefan cel Mare” și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Vasile Miriuță este conștient că situația roș-albilor din clasament nu este una deloc liniștitoare, astfel că este conștient că poate fi demis în cazul în care Dinamo nu va prinde play-off-ul.

”Dacă ajungem în play-off, voi continua. Dacă nu voi duce echipa în play-off, conducerea va hotărî dacă mă păstrează sau nu.

Vrem să ajungem în primele 6 echipe din Liga 1, și după aia vom avea timp și de veniri sau de plecări. Pe mine acum mă arde spatele, ca să nu zic altfel. Acum am nevoie de jucători să mă ajute, nu în ianuarie. În ianuarie, numai Dumnezeu știe ce și cum”, a mai spus Miriuță.