• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR 0-2. Echipa din Ştefan cel Mare e în pericol să rateze play-off-ul. Se află la patru puncte în spatele locului 6, ocupat de Astra, cu opt etape rămase de disputat.

Miriuţă a acuzat greşelile individuale care au dus la marcarea celor două goluri. Katsikas a dat pe lângă minge la faza din care a ieșit primul gol al ardelenilor în timp ce Oliva a făcut fault în careu.

"Am făcut o repriză bună, dar două greşeli individuale au schimbat tot. Nu e posibil să faci aceste greşeli. Atât putem deocamdată. A greşit şi Oliva, să dai peste picior în careu, e inexplicabil. Cu puţin noroc puteam conduce în prima repriză", a comentat Miriuţă, la flash-interviu.

Petrecăreţii Costache şi Filip nu au fost în lot, în timp ce Hanca a fost doar rezervă, fiind folosit doar în repriza secundă.

"Vom vedea dacă revine Filip. Oliva a jucat slab azi", a fost singura reacţie a lui Miriuţă.

După primele 18 etape, Dinamo se află pe locul 7, cu 24 de puncte, la egalitate cu CSM Poli Iaşi, echipă pe care o va întâlni în runda următoare. Astra e pe 6, ultimul de play-off, cu 28 de puncte.

"N-are rost să mai vorbim de play-off acum. Mai avem patru meciuri şi după aceea vom trage linie. Toate jocurile sunt importante. E normal ca unii dintre fani să strige demisia, dar nu au strigat toţi", a încheiat Miriuţă.