• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Vasile Miriuță nu a glumit când a anunțat ce prima specială vor avea tinerii dinamoviști, dacă vor ajuta la îndeplinirea obiectivului. Antrenorul lui Dinamo a susținut că, dacă echipa va prinde play-off-ul, le va plăti o vacanță de vis.

"Dacă suntem acolo unde îmi doresc, îi trimit pe tineri în vacanţă pe banii mei. Eu am vorbit serios, le-am promis şi o să mă ţin de cuvânt", a spus Miriuță, pentru Digi Sport.

Ion Gheorghe, Alin Dudea și Valentin Costache sunt jucătorii tineri folosiți de Miriuță de la venirea în Ștefan cel Mare.

Ion Moldovan a preluat-o pe Concordia, după plecarea lui Miriuță și are patru victorii în primele patru meciuri disputate pe banca ilfovenilor.

"Felicitări lui Ion Moldovan, sunt nişte rezultate excelente. La Chiajna, e o echipă formată de mine. Au venit 11 jucători noi şi a fost nevoie de o perioadă mai lungă să fie puşi pe picioare. Nu e uşor, nu poţi să ai rezultate imediat, mai ales că aduci atât de mulţi jucători noi, care au probleme cu pregătirea fizică", a comentat tehnicianul.

"Vă spun sincer, Bumba a venit la Chiajna pentru mine. Şi Bawab la fel, m-a sunat şi mi-a zis: "Dacă rămâneţi, vin". Dar la ora respectivă nu ştiam de oferta lui Contra şi de posibilitatea să vin în Ştefan cel Mare", a mai spus Miriuță.