• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

VIDEO CFR Cluj - Astra 3-2. Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, a trăit la cote maxime finalul pe muchie de cuțit al meciului cu Astra. În ultimele minute ale întâlnirii de vineri, tehnicianul a fost surprins de camerele de luat vederi alimentându-se cu o bucată serioasă de zahăr, fiindcă îi scăzuse glicemia și exista și risca să i se facă rău pe marginea terenului.

Momentul a amintit de o fază petrecută cu doar o zi în urmă și care a făcut înconjurul lumii: Marcos Rojo, fundașul stânga al lui Manchester United, a mâncat chiar pe teren, în timpul meciului cu Rostov, o banană primită de la Jose Mourinho. După meci, argentinianul a fost supus de UEFA unui test antidoping.

"Mi-a scăzut glicemia și am luat niște zahăr. Se mai întâmplă. Emoții pe final, mai ales la lovitura liberă din minutul 93. Era nedrept să primim gol, dar bunul Dumnezeu a fost alături de noi și azi", a explicat Vasile Miriuță, la finalul meciului.

VIDEO