• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

VIDEO CFR Cluj - Astra 3-2. Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, a trăit la cote maxime finalul pe muchie de cuțit al meciului cu Astra. În ultimele minute ale întâlnirii de vineri, tehnicianul a fost surprins de camerele de luat vederi alimentându-se cu o bucată serioasă de zahăr, fiindcă îi scăzuse glicemia și exista și risca să i se facă rău pe marginea terenului.

Momentul a amintit de o fază petrecută cu doar o zi în urmă și care a făcut înconjurul lumii: Marcos Rojo, fundașul stânga al lui Manchester United, a mâncat chiar pe teren, în timpul meciului cu Rostov, o banană primită de la Jose Mourinho. După meci, argentinianul a fost supus de UEFA unui test antidoping.

"Mi-a scăzut glicemia și am luat niște zahăr. Se mai întâmplă. Emoții pe final, mai ales la lovitura liberă din minutul 93. Era nedrept să primim gol, dar bunul Dumnezeu a fost alături de noi și azi", a explicat Vasile Miriuță, la finalul meciului.

VIDEO