• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO CFR Cluj - Astra 3-2. Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, a trăit la cote maxime finalul pe muchie de cuțit al meciului cu Astra. În ultimele minute ale întâlnirii de vineri, tehnicianul a fost surprins de camerele de luat vederi alimentându-se cu o bucată serioasă de zahăr, fiindcă îi scăzuse glicemia și exista și risca să i se facă rău pe marginea terenului.

Momentul a amintit de o fază petrecută cu doar o zi în urmă și care a făcut înconjurul lumii: Marcos Rojo, fundașul stânga al lui Manchester United, a mâncat chiar pe teren, în timpul meciului cu Rostov, o banană primită de la Jose Mourinho. După meci, argentinianul a fost supus de UEFA unui test antidoping.

"Mi-a scăzut glicemia și am luat niște zahăr. Se mai întâmplă. Emoții pe final, mai ales la lovitura liberă din minutul 93. Era nedrept să primim gol, dar bunul Dumnezeu a fost alături de noi și azi", a explicat Vasile Miriuță, la finalul meciului.

VIDEO