• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CFR Cluj putea rămâne fără antrenor în această iarnă. Vasile Miriuţă a dezvăluit în cadrul emisiunii Divizia Locală, de la Digi 24 Cluj, că a primit trei oferte în pauza competiţională.

„Am avut trei oferte să plec, acum, în iarnă. Cea mai tare era din China, unde puteam să câştig de zece ori mai mult decât la Cluj. Am oferta pe mail. Dar eu nu trădez, nu sunt trădător. Mi s-a întins o mână, am venit la CFR să ajut, într-un moment greu, şi îmi doresc să rămân cât mai mult timp aici pentru că într-un an de zile nu poţi face performanţă. Îţi trebuie trei ani să ajungi unde îţi propui, să câştigi campionatul, ăsta e obiectivul meu”, a afirmat Miriuţă.

VEZI AICI PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Guizhou Hengfeng Zhicheng este echipa chineză care l-a dorit pe banca tehnică pe Vasile Miriuţă. Formaţia asiatică îi oferea tehnicianului de 48 de ani 45.000 de euro lunar şi un contract pe un sezon cu posibilitate de prelungire. Guizhou Hengfeng este nou promovată în Super Liga chineză şi evoluează pe stadionul olimpic din Guiyang, care are o capacitate de 52.000 de locuri.

Vasile Miriuţă este la al doilea mandat al său pe banca tehnică a clujenilor. În 2014, cu Miriuţă pe bancă, CFR Cluj a obţinut 19 victorii, 8 remize şi 10 înfrângeri. Din vara anului trecut, când a revenit la Cluj, şi până acum, Miriuţă are un bilanţ de 12 victorii, 6 remize şi 7 înfrângeri.