• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Sepsi - Dinamo 0-3. Sepsi Sf. Gheorghe rămâne penultima în clasamentul Ligii 1. A pierdut la scor de neprezentare pe teren propriu în fața lui Dinamo și nu a reușit să o depășească pe Gaz Metan Mediaș, care cu puțin timp în urmă remizase pe terenul Timișoarei (1-1 VIDEO). Antrenorul Eugen Neagoe anunță măsuri drastice și serioase mișcări de trupe în această iarnă: vrea să schimbe cât mai mulți jucători.

Nou promovata a suferit mult în sezonul său de debut pe prima scenă, iar antrenorul Eugen Neagoe este total dezamăgit de elevii săi, care luni seară au greșit la primele două goluri ale lui Dinamo. Tehnicianul le-a transmis jucătorilor că așteaptă o schimbare imediată de atitudine, amenințându-i cu perioada de mercato.

"Atât putem în acest moment, asta ne e valoarea. Scorul nu este conform cu ceea ce s-a întâmplat în teren. Dacă în iarnă va fi nevoie de 10-12-14 jucători, atâția vom aduce. Primele două goluri le-am luat din mari greșeli. Noi în prima repriză am avut 3 ocazii mari și nu am reușit să marcăm. Le-am zis să schimbe imediat atitudinea, pentru că în iarnă e perioadă de mercato", a declarat Eugen Neagoe, la finalul meciului Sepsi - Dinamo 0-3.

"Cu siguranță aducem jucători. Repet, 10, 12 sau 14 jucători, de câți e nevoie. Nu vreau să păcălim pe nimeni, noi nu înscriem. Banii îi au la zi. Nu vreau să ne facem de rușine. Nu am venit de asta la Sf. Gheorghe. Să-și dea seama! Le vom strânge mâna și ne vom despărți de jucătorii despre care noi credem că nu ne mai pot ajuta. Nu mă interesează ce face Dinamo. Noi avem mari probleme", a mai spus antrenorul de la Sepsi.

VIDEO Declarațiile lui Neagoe, în care își amenință jucătorii

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT