• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Steaua - Gaz Metan 0-1. La finalul partidei de duminică seară, de pe ”Arena Națională”, Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a spus care sunt primele măsuri pe care le ia după jocul foarte slab al echipei.

”Trebuie să intre în cap la toată lumea, jucătorilor în principal. Fotbalul, meciurile, nu se câștigă din talent, ci doar din muncă. I-am lăudat pe Boldrin și pe De Amorim la început, acum cred că au doar talent. Au tratat de sus adversarul.

Dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi. A greșit și Reghe. El este băiat cuminte, băiat bun, dar nu poate face față la Steaua. Mitrea nu va mai juca niciodată la Steaua. Nu am nimic cu băiatu, nicio răutate, dar n-are ce căuta pe teren la Steaua. Dă cu capul, face fault, deviază în poartă.

Golubovic este cel mai bun om din lume, dar nu are ce să caute la Steaua, nu poate la Steaua, n-ai atacant. La plecare, îl voi strânge în brațe, am câștigat bani cu el, dar gata”, a spus Becali. 

Finanțatorul vicecampioanei a mai spus și ce trebuie să le facă Reghe jucătorilor pentru ca aceștia să joace mai bine pe viitor. 

”Nu sunt supărat, ăsta este caracterul lor. Cu Zurich vor juca pentru că sunt văzuți, dar trebuie să jucăm și aici. Dar o să le scriu eu dacă nu o face Reghe. Fotbalul se câștigă cu muncă și cu talent, nu cu figuri. Mai este și chestia asta cu U21, când trebuie să bagi un opuști în teren. Bine, mi-a plăcut Ovidiu Popescu”, a mai spus Becali. 


Mitrea, la ultimul meci pentru Steaua? Fundaşul căzuse deja în dizgraţia patronului 

Mitrea a bifat probabil ultimul său meci în tricoul Stelei. Fundaşul a gafat din nou în serie, iar Reghecampf a decis să îl schimbe încă din minutul 41 al partidei cu Gaz Metan.

Fundașul de 29 de ani nu a reușit să-și câștige locul de titular la Steaua, deşi existau aşteptări mari de la el. Dimpotrivă, după primele meciuri a căzut în dizgrația finanțatorului de la Steaua, cel care şi insistase în primă fază pentru împrumutul jucătorului de la Ascoli.

După mai bine de o lună de la ultimul meci în care a jucat pentru Steaua, Mitrea a prins în această seară în sfârşit încă un meci pentru roş-albaştri. Forţat de accidentări, staff-ul tehnic a decis să îi acorde o şansă, însă apărătorul nu a fructificat-o.

Fundaşul central a gafat în serie, pe lângă autogolul de care se face responsabil scăpându-şi în mod repetat adversarii din marcaj. Exasperat de erorile făcute de jucătorul său, Reghe a decis să îl schimbe încă din minutul 41. A fost posibil ultima reprezentaţie a fundaşului pentru Steaua, în condiţiile în care din iarnă se anunţă transferuri în zona centrală a apărării.

Mitrea mai are contract cu Ascoli până în vara lui 2017, astfel că, cel mai probabil, din sezonul viitor va ajunge gratis la altă echipă.

Ultima gafă a lui Mitrea în confruntarea cu Gaz Metan. La trei minute distanţă, Reghe l-a schimbat