• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua l-a transferat marți de dimineață pe Marko Momcilovic, de la Pandurii, iar jucătorul a făcut după-amiază prima fotografie în tricoul noii sale echipe. El se va alătura miercuri după-amiază noilor săi coechipieri, în cantonamentul din Turcia și va purta numărul unui atacant exclus din lot.

În vârstă de 28 de ani, fundașul stânga al gorjenilor rămânea liber de contract la finalul sezonului, ceea ce a facilitat transferul său la Steaua. Jucătorul a fost dorit de Laurențiu Reghecampf pentru a-l înlocui pe brazilianul Guilherme în banda stângă a defensivei. Acesta și-a reziliat la începutul acestui an contractul cu Steaua.

Momcilovic va pleca miercuri în cantonamentul din Turcia al Stelei și se va alătura astfel lotului care de duminică se pregătește la Belek. Fundașul sârb va purta la Steaua numărul 15, pe care în turul campionatului l-a purtat Gregory Tade. Atacantul francez a fost scos din lot de Gigi Becali.

250.000 de euro a plătit Steaua pentru Marko Momcilovic

108 meciuri a jucat Momcilovic la Pandurii, marcând 10 goluri