• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 22:40 Silviu Lung a fost diagnosticat cu un traumatism cranian şi va rata convocarea la naţionala României, pentru meciul cu Danemarca, de duminică, 26 martie.

Locul lui Lung la lot va fi luat, cel mai probabil, de portarul Stelei, Florin Niţă, care va fi al treilea portar al tricolorilor, după Ciprian Tătăruşanu şi Costel Pantilimon.

"Nici nu știu unde sunt", a spus Silviu Lung în momentul în care era mutat dintr-o ambulanță în alta, dar medicii l-au liniștit, spunându-i că nu are o afecțiune gravă. 


 

Momente de groază în prima repriză a partidei CFR Cluj - Astra, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Goalkeeperul campioanei, Silviu Lung, a rămas câteva minute întins pe gazon după ce a primit o minge în plină figură în minutul 18 de la atacantul ardelenilor, Billel Omrani, care a şutat după ce jocul fusese oprit pentru ofsaid.

VIDEO MOMENTUL ŞUTULUI LUI OMRANI

Portarul în vârstă de 27 de ani a primit peste şase minute îngrijiri pe teren şi a părăsit gazonul pe targă în minutul 25, atunci când în locul său a intrat bulgarul Plamen Iliev.

Citește și:

Lung a fost urcat imediat în ambulanţă, de unde a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

VIDEO MOMENTUL ÎN CARE LUNG ESTE URCAT ÎN AMBULANŢĂ

Accidentarea lui Lung l-ar putea costa pe Silviu Lung locul în lotul României pentru meciul cu Danemarca, programat duminică, 26 martie, pe Cluj Arena.

IMAGINI CU ACCIDENTAREA LUI LUNG

Accidentare Silviu Lung

Lung se află pe lista jucătorilor selecţionaţi de germanul Christoph Daum pentru duelul cu scandinavii.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT