• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Junior Morais şi Filipe Teixeira au şanse mari să ajungă la Steaua în perioada de transferuri din iarnă. Astra va rămâne şi fără doi dintre ultimii jucători importanţi care au pus umărul la cucerirea titlului în sezonul trecut.

După un sezon istoric, campioana a confirmat doar în plan european, acolo unde are şanse mari de calificare în primăvară, însă în campionat lucrurile stau cu totul diferit. După plecarea lui Alibec la Steaua, şi Budescu va părăsi echipa, lucru anunţat de Digi Sport aici (chinezii de la Dalian Yifang l-au anunţat deja că nu îi vor mai prelungi împrumutul).

Pe lângă aceştia, Junior Morais şi Filipe Teixeira vor ajunge cel mai probabil la Steaua, ei fiind două ţinte mai vechi ale vicecampioanei. Informaţia a fost confirmată în conferinţa de presă de după eşecul cu CFR, scor 1-2, inclusiv de antrenorul giurgiuvenilor, Marius Şumudică.

"O să plece Budescu, se duce şi Alibec, înţeleg că şi Morais, aud că şi Teixeira pleacă…", a spus tehnicianul aseară.

Anunţul că Morais este ca şi venit sub comanda lui Reghe a fost făcut de Becali încă de dinaintea partidei cu Dinamo. ”Eu am vorbit cu Morais, mi-a zis că în iarnă vine liber”, a spus patronul Stelei. Ulterior, după meci, acesta a vorbit de necesitatea aducerii a cinci jucători, fără a face vreo nominalizare, însă.

Dacă venirea lui Morais nu poate fi considerată un mare plus pentru roş-albaştri, în condiţiile în care în banda stângă Momcilovic a avut prestaţii constant bune, Teixeira poate fi extrem de util, în ciuda vârstei. Steaua şi-a pierdut busola, iar echipa pare a juca doar la întâmplare, astfel că portughezul poate fi creierul limpede de la mijlocul terenului, care să orchestreze acţiunile de atac ale echipei.