• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali a afirmat în mai multe rânduri că mai intervine pe lângă antrenorul Nicolae Dică, atunci când vine vorba de alcătuirea primului 11 al FCSB.

Vasile Miriuţă îi atrage atenţia tehnicianul roş-albaştrilor în legătură cu deprinderile lui Becali! "Mori pe mâna ta", e mesajul antrenorului Chiajnei.

"Eu nu sunt de acord să-mi facă altcineva echipa. Dacă mor, vreau să mor pe mâna mea. Așa am făcut la toate echipele. Mori, mă, pe mâna ta!

Am avut jucători care s-au plâns că nu joacă, au fost la președinte, dar am terminat pe locul 2 cu echipa”, a spus Miriuţă, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Nu o sa trec niciodata peste Dica sau orice alt antrenor cu hotararile luate la antrenament sau cu disciplina. Aia la meci, cu echipa, e altceva. Nu vă interesează pe voi", a comentat Becali, în cadrul aceleiaşi emisiuni.