• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO ACS Poli Timișoara - FC Botoșani 1-1. Olimpiu Moruțan a vorbit despre situația sa la Botoșani. Jucătorul de 18 ani este dorit insistent de FCSB. Mijlocașul celor de la Botoșani se simte flatat de ofertele pe care le primește și consideră că prețul cerut pe el este unul corect. Un milion de euro cere finanțatorul moldovenilor în schimbul lui acestuia.

Moruțan a dezvăluit faptul că și-ar dori să termine acest sezon la FC Botoșani, deși este convins că ar putea face pasul către o echipă mai mare.

”Sunt foarte fericit că toată lumea vorbește la superlativ despre mine, dar trebuie să rămân cu picioarele pe pământ. Mă simt bine, mă antrenez în fiecare zi pentru mine, nu mă antrenez pentru altcineva. Nu vreau să comentez ofertele în momentul de față.

Știu de oferte, dar acum vreau să mă concentrez pe ce am de făcut la Botoșani. Vreau să demonstrez că sunt un jucător bun. Prețul cred că este unul bun. Cred că pot face pasul spre o altă echipă, dar vreau să rămân la Botoșani și să jucăm în play-off”, a declarat Moruțan, după meciul cu Timișoara.

Becali pare a fi pe aceeași lungime de undă cu jucătorul. Finanțatorul FCSB a declarat, joi, că ar fi dispus să-l cumpere și să-l mai lase să joace pentru moldoveni.

"Dacă vreau, îl iau. Am vorbit cu patronul. A zis să vorbim în iarnă. Am zis că plătesc banii şi îl las la ei încă un an. 700.000 de euro vreau să dau pe el. Au zis că discutăm la iarnă. Mi-a promis că nu face niciun fel de pact fără să mă anunţe", a spus Becali, la Digi Sport.

Moruțan a mai evoluat pentru U Cluj și a fost cumpărat de Botoșani în vara anului 2016, pentru 100.000 de euro.

16 meciuri, două goluri și 4 pase de gol are Moruțan pentru Botoșani în acest sezon.

600.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.de.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT