• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Marius Stan s-a aflat printre numele vehiculate că vor candida la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal, însă până la urmă nu şi-a mai depus candidatura. În acest moment există doar doi candidaţi, preşedintele actual, Gino Iorgulescu, şi conducătorul celor de la ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi.

Fostul conducător al Oţelului este convins că "miza câştigării alegerilor nu este bunăstarea cluburilor, ci atribuirea directă a drepturilor TV pentru Liga 1. Totul e ştiut deja, nu avea sens să particip".

Alegerile pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal vor avea loc pe 23 octombrie. Şi au fost mai multe voci care susţineau că Drăgoi va câştiga cursa pentru că are susţinerea politică. Mai exact a lui Liviu Dragnea, fostul său coleg de facultate. Adică exact susţinerea care l-a făcut pe Gino preşedinte în urmă cu patru ani. Dar şi mai mulţi spun că Drăgoi este mai mult o sperietoare pentru Iorgulescu.

"Miza câştigării alegerilor nu este bunăstarea cluburilor, ci atribuirea directă a drepturilor TV pentru Liga 1, prin act adiţional, pentru încă trei ani. Adică, în continuare, cluburile, ca beneficiare ale banilor din drepturile TV vor putea fi considerate în afara legii. Dumitru Dragomir a încercat şi el să atribuie drepturile TV direct, dar Consiliul Concurenţei a transmis că este obligatorie licitaţia. Şi aşa s-a făcut!

Sunt convins că, mai devreme sau mai târziu, Consiliul Concurenţei se va sesiza şi nu ştiu cum vor reacţiona cluburile când se vor trezi că au drepturile blocate. Le sugerez de acum să organizeze o Adunare Generală pentru alegerea unui nou preşedinte. Atunci le voi sta la dispoziţie", a declarat Marius Stan.

Intel Sky Broadcast (ISB - actuala EAD) a primit drepturile TV pentru Liga 1 în anul 2014 pentru cinci ani. În schimbul lor s-au angajat să achite 27,5 milioane de euro net până în anul 2019.