• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Fostul manager stelist Mihai Stoica s-a reeducat în perioada petrecută după gratii, iar pe viitor nu va mai încălca legea. Acestea sunt motivele pentru care Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiţionată, informează Digi24. Destul de greu au cântărit şi cele patru cărţi scrise în penitenciar, dar şi munca în atelierul de tâmplărie al închisorii.

În luarea deciziei din 4 ianuarie au contat şi cele 12 recompense primite în perioada petrecută în penitenciar.

DNA a contestat decizia judecătorilor din prima instanţă.

Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni în Dosarul Transferurilor, în care opt dintre cei mai puternici oameni din fotbalul românesc au fost trimişi la închisoare pentru fraude în transferurile de fotbalişti.

Decizia judecătorilor nu este însă definitivă. Până în prezent, patru condamnaţi din acest dosar au fost eliberaţi condiţionat din închisoare - Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Neţoiu şi Gheorghe Popescu. Ieri, Tribunalul Constanţa a decis ca Ioan Becali să rămână în închisoare, după ce a admis contestația DNA la decizia Judecătoriei Medgidia privind eliberarea condiționată a fostului agent de jucători.