• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gheorghe Craioveanu a venit special din Spania pentru a le ţine pumnii de pe stadion celor de la CS U Craiova, în derby-ul cu Dinamo, de la Drobeta Turnu Severin, care va fi în direct la Digi Sport 1 sâmbătă, de la ora 20:30.

Craioveanu are toate motivele să creadă într-o victorie a oltenilor - unul dintre titularii lui Gheorghe Mulţescu i-a făcut o promisiune solemnă.

"Am venit pentru că am impresia şi sunt convins că vom câştiga. Mi-a promis cineva un gol şi cred că se va ţine de cuvânt. N-a marcat de mult şi mi-a spus, chiar vorbele lui: Legendo, o să-ţi dedic un gol mâine!", a povestit Craioveanu, care este şi directorul de imagine al oltenilor.

Un alt jucător extrem de motivat din lotul lui CS U Craiova este Alexandru Băluţă. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost acuzat că a adus injurii la adresa dinamoviştilor, la finalul meciului tur din play-off, încheiat fără goluri, când a cântat la portavoce alături de fanii oltenilor.

"Am fost vizat, vânat, toţi...de la mine a început. Sper să nu se mai repete acea întâmplare şi să le dau peste nas în alt mod", a declarat Băluţă.

Mijlocaşul Craiovei a marcat patru goluri în 28 de partide jucate pentru CS U în acest campionat.

CS U Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20.30, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT