• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Odată reveniți pe stadionul ”Ion Oblemenco”, oltenii și-au prezentat și noua mascotă a echipei. Leul, denumit <<LioNelu>>, a stârnit amuzamentul celor aproximativ 30.000 de fani care au umplut "OZN-ul" din Bănie la meciul inaugural disputat cu Slavia Praga, scor 0-4.

Dincolo de faptul că au fost copleșiți de inaugurare și n-au jucat nimic, atmosfera de pe ”Ion Oblemenco” a fost una de zile mari. Porțile noii arene din Bănie s-au deschis cu mai bine de două ore astfel că primii spectatori au avut timp berechet să admire bijuteria de cinci stele.

Organizatorii i-au răsplătit cu un joc impresionat de lumini și lasare, iar momentul culminant dinainte de startul partidei a fost cel în care Gică Craioveanu, alături de Andrei Păunescu, au cântat imnul Craiovei.

Atmosfera a fost întreținută și de noua mascotă a echipei. Botezat <<LioNelu>>, leul Olteniei a întreținut atmosfera și i-a făcut pe mulți dintre spectatorii prezenți pe ”Ion Oblemenco” să râdă.