• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - Craiova 0-0. Oltenii nu au reușit încă să încrie în play-off, chiar dacă Andrei Ivan a ratat multe șanse de a își aduce echipa în avantaj.

Internaționalul Craiovei a fost și cel care l-a nemulțumit cel mai mult pe Gigi Mulțescu, care susține că trebuia să aibă 6 puncte după primele două meciuri din play-off.

”Am trăit cu șocuri electrice, noroc că mi-am luat pastilele și am reușit să supraviețuiesc. Nu avem atacanți. Trebuia să avem 6 puncte. Avem ocazii și ratăm cu poarta goală.

Ivan, de două etape... E greu să te duci la națională cu asemenea execuții. E greu. Am avut antrenamente speciale cu atacanții. Am făcut totul. Nu o pot băga în poartă. Am făcut tot ce se putea face. Am jucat cu două vârfuri.

Zlatinski e accidentat. Trebuie să facă RMN. Screciu a fost puțin depășit de miza meciului, dar e tânăr. Ne vine bine această pauză. Avem oameni accidentați.

O primă repriză a arbitrat perfect și în cea de-a doua, totul într-o singură direcție. Pentru noi nu a dat nimic. M-a deranjat totul, dar cel mai mult mă deranjează lipsa de eficacitate a atacanților”, a spus Mulțescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

După primele două etape din play-off, Craiova a rămas pe locul 4, cu 24 de puncte, fiind la 6 lungimi de liderul Viitorul, care, alături de CFR, este echipa care a profitat cel mai mult de runda a doua.