• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo a învins-o pe Steaua cu scorul de 3-1 (2-1) în meciul programat miercuri pe "Arena Naţională" din Bucureşti, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Gazdele s-au impus pe merit, deşi au fost mai slabe ca Steaua în primele 30 de minute. Crisparea după golul primit încă din start s-a transformat în dăruire şi ambiţie, în condiţiile în care roş-albaştrii nu au jucat nimic, astfel că scorul de pe tabelă reflectă fidel realitatea.

La final, Adrian Mutu, unul dintre contestatarii lui Andone în trecutul recent, a ţinut să sublinieze importanţa muncii "Fălcosului".

"Este meritul lui Andone, a reuşit de ceva timp să îi facă pe băieţi să se concentreze la maximum. Suntem în aceeaşi echipă, asta îmi doresc de la dânsul: să obţinem victorii, să reuşim să ne adunăm în momentele grele. Acum campionatul e relansat, suntem la 5 puncte de Steaua. Băieţii trebuie să se bucure în seara asta pentru victorie, dar de mâine să îşi canalizeze energiile pentru următorul meci", a spus "Briliantul", la microfonul Digi Sport.

A fost primul "etern derby" al lui Mutu din postura de manager general la Dinamo. Cum nici în campionat, pe vremea când era jucător, nu a pierdut contra marii rivale, fostul internaţional şi-a permis să glumească. "De când sunt la Dinamo n-am pierdut niciun derby", a fost replica spontană a fostului decar.

Dinamo a făcut o nouă coregrafie de excepţie, iar Mutu e fericit că echipa a putut în sfârşit să se ridice la nivelul celor din tribune.

"Vreau să îi felicit pe băieţi pentru coregrafia extraordinară. Mă bucur că ne-am ridicat pe teren aproape de nivelul galeriei", a conchis Mutu.

De menţionat că imediat după meci, Mutu a postat pe pagina personală de Facebook imagini din vestiarul "câinilor", unde a fost o adevărată sărbătoare.