• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Vasile Miriuţă este noul antrenor al lui Dinamo. Acesta a fost instalat în funcţie marţi, 19 septembrie, chiar în ziua în care a împlinit 49 de ani. Tehnicianul nu va sta pe bancă la meciul din această seară, cu Chiajna, şi va debuta chiar în derby-ul cu FCSB, de duminică.

Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, crede că noul antrenor va face treabă bună la formaţia alb-roşie, precizând că acest lucru se va vedea chiar la derby-ul cu FCSB de duminică.

"Pe listă au fost mai mulţi antrenori, dar noi am decis că Vasile Miriuţă este cel mai potrivit pentru noi. Eu nu am spus că îl prefer pe Claudiu Niculescu. Declaraţia mea a fost scoasă din context. Am vorbit azi patru ore cu Vasile şi i-am explicat că eu nu am nimic cu el, cum nu am cu niciun antrenor.

Poate doar cu unul, dar pe vremea când eram fotbalist. Am fost mai mulţi care am decis şi fiind într-un moment mai greu am ales un antrenor cu puţin mai multă experienţă decât ceilalţi. Şi sunt convins că Vasile va face treabă bună la Dinamo, o să vedeţi în derby-ul cu FCSB. Îi urez multă baftă şi rezultate cât mai bune", a afirmat Mutu.

El a menţionat că partida cu Concordia Chiajna, programată, miercuri, în etapa a 11-a a Ligii 1, este un test pentru jucătorii dinamovişti în faţa noului antrenor. "Începem o nouă etapă în viaţa clubului nostru, cu un nou antrenor şi sper ca jucătorii să demonstreze în meciul de mâine că merită să joace la Dinamo. Pentru ei e un test în faţa noului antrenor chiar într-un meci cu Concordia, fosta lui echipă. E un test potrivit", a adăugat Mutu.

Vasile Miriuţă, care a condus până acum Concordia Chiajna, a semnat, marţi, un contract valabil până în 2019 cu Dinamo. Tehnicianul începe munca la noua formaţie de joi. La meciul cu Concordia Chiajna, pe banca de rezerve a lui Dinamo va sta antrenorul interimar Iulian Mihăescu.

Dinamo - Concordia Chiajna e azi, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

FCSB - Dinamo a duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

foto: facebook.com/FCDinamoOfficial