• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Stadionul Dinamo riscă să nu mai fie renovat pe banii statului, în cadrul proiectului pentru organizarea la București a patru partide ce vor conta pentru Campionatului European din 2020.
Adrian Mutu, directorul general al roș-albilor, a vorbit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, despre deschiderea unei anchete în acest caz.

”Sincer, nu știu ce se întâmplă. E o rușine dacă nu se face acest stadion pe banii altora. Dacă nu se face, înseamnă că nu se vrea să se facă.

Nu se poate așa ceva. Vorbim de cel mai mare club al României, în opinia mea, vorbim de echipa cu cei mai mulți suporteri care vin pe stadion în acest moment, de echipa cu galeria cea mai frumoasă, cu cea mai mare tradiție, cu zeci de titluri în spate.

Fac un apel la Monica Iagăr să găsească cât mai repede o soluție. Sigur se vor găsi vinovați, dacă stadionul nu se va face.

Eu i-am spus ceva și domnului Badea când l-am văzut ultima oară, dar nu știu dacă depinde de el”, a spus Mutu, la Digi Sport. 

Deocamdată, termenul de predare a Stadionului Dinamo către Compania Naţională de Investiţii în vederea reconstrucţiei pentru Campionatul European 2020 a fost prelungit până la finalul lunii aprilie, conducerea CS Dinamo continuând demersurile de predare.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT