• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO ASA Tg. Mureș - Pogon Szczecin 0-0. Adrian Mutu a jucat, miercuri, pentru prima dată în tricoul vicecampioanei ASA Tg. Mureș.

Atacantul în vârstă de 37 de ani are mare încredere în noua sa echipă și s-a arătat impresionat de valoarea celorlalți jucători din lot.

"Echipa arată foarte bine [...], foarte puternică, foarte solidă, băieţi cu foarte multă experienţă şi în jocuri internaţionale", spune "Briliantul", care speră să se numere printre jucătorii echipei naționale a României la Campionatul European din acest an. În 2008, la precedenta prezență a tricolorilor la un turneu final, Mutu a marcat singurul gol al reprezentativei noastre din cele 3 meciuri, la remiza cu Italia (1-1).

"Debutul a fost OK. Cred că pentru primul meci, după o perioadă de timp, a fost bine, mă simt din ce în ce mai bine fizic. Am văzut echipa şi arată foarte bine, din punctul meu de vedere. Bineînţeles că vom mai progresa în următoarele săptămâni şi cred că o să fim pregătiţi şi gata de luptă pentru prima etapă. Important pentru noi este să ajungem în play-off. Mi se pare că suntem o echipă foarte puternică, foarte solidă, băieţi cu foarte multă experienţă şi în jocuri internaţionale. Mulţi dintre ei au jucat şi în echipa naţională. Eu sunt foarte încrezător în această echipă", a spus Adrian Mutu, după meciul de miercuri, pentru site-ul oficial al echipei ASA Tg. Mureș.

Mutu, care speră prin evoluţiile sale să-l convingă pe selecţionerul Anghel Iordănescu în perspectiva participării la EURO 2016, le-a cerut fanilor să vină la stadion şi să susţină echipa: ''Abia aştept să-i văd, să joc pentru ei, să vină în număr mare la stadion, să ne încurajeze şi sper să le oferim cât mai multe satisfacţii", a adăugat noul jucător al deținătoarei Supercupei României.