• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Adrian Mutu a reacționat, după ce numele său a apărut în noul dosar "Fuorigioco" (Offside), din Italia, care anchetează transferurile mai multor fotbaliști, la 35 de cluburi din Peninsulă, printre care se numără AC Milan, Lazio și Napoli.

Noul atacant al vicecampioanei ASA Tg. Mureș a spus că nu s-a pus problema ca el să fie citat în acest caz, având în vedere că nu este el cercetat, ci conducătorii cluburilor. Mutu compară "Fuorigioco" cu "Dosarul Transferurilor" din România, în care au fost arestați 8 oameni de fotbal, printre care și foștii săi impresari, Ioan și Victor Becali.

Acum, în noul scandal este implicat și Alessandro Moggi, cel care a rezolvat transferul său la Juventus, în 2004, când s-a folosit de o afacere în care a fost inclusă și Livorno.

În total, în anchetă sunt implicate 35 de cluburi și 64 de persoane, printre care conducători de cluburi și agenți de jucători.

"Eu nu sunt acuzat de evaziune fiscală, aşa cum redau ziarele şi televiziunile din România (încă o aberaţie!!) Ce se întâmplă în Italia e exact ce s-a întâmplat în România cu 'dosarul transferurilor' în care erau acuzaţi preşedinţii de cluburi şi agenţii de jucători, aşa zişii 'procuratori', nu jucătorii care au fost transferaţi de aceştia!! Asta se investighează în Italia, transferurile, mai bine zis dacă cluburile au declarat toţi banii, câţi bani au dat la agenţi şi dacă aceştia au declarat banii încasaţi!!! Eu nu am fost citat să mă prezint pentru declaraţii!!", a scris Adrian Mutu, pe contul personal de Facebook.

Numele lui Adrian Mutu - care în Italia a jucat pentru Inter, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina și Cesena - apare în acest dosar alături de alți 16 jucători ale căror transferuri sunt anchetate: Gustavo German Denis, Juan Fernando Quintero, Adrian Mutu, Ciro Immobile, Matteo Paro, Hernan Crespo, Pasquale Foggia, Antonio Nocerino, Marek Jankulovski, Cristian Gabriel Chavez, Ignacio Fideleff, Ezequiel Ivan Lavezzi, Gabriel Paletta, Emanuele Calaio, Cristian Molinaro, Pabon Rios și Diego Milito.