• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Viitorul băncii tehnice la Dinamo este în ceață, iar antrenorul Cosmin Contra păstrează misterul asupra posibilității prelungirii contractului la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare. "Guriță" a infirmat că ar fi discutat cu finanțatorul Ionuț Negoiță, dar directorul general Adrian Mutu l-a dat de gol.

În încercarea de a-și ține în priză jucătorii pentru derby-ul cu CS Universitatea Craiova, Contra se ține departe de discuțiile din jurul propriului contract, preferând să aștepte până la pauza din campionat, prilejuită de meciurile echipelor naționale.

Mutu a dezvăluit, însă, că au avut loc deja primele discuții dintre antrenor și club, pentru prelungirea contractului  și a precizat când vor demara cu adevărat negocierile în privința noii înțelegeri.

"Cosmin Contra a vorbit doar de situația lui familială și despre faptul că îi este greu să stea departe de soție și de copii. Nu a declarat în niciun moment că ezită sau că nu vrea să semneze prelungirea. De altfel, noi am vorbit deja cu Cosmin despre prelungire, dar nu vom demara negocierile decât după meciul cu CS Universitatea Craiova. Atât Cosmin, cât și noi, ne dorim să avem liniște din toate punctele de vedere înainte de acest meci extrem de important", a spus Adrian Mutu, potrivit Gazetei.