• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Adrian Mutu a dezvăluit în direct la Digi Sport că l-a salvat pe Ionuț Nedelcearu de ”furia” lui Ionuț Negoiță. Fundașul, alături de Patrick Petre și Dudea au fost excluși din lotul echipei naționale U 21, de către Ionuț Isăilă, după ce aceștia au consumat alcool pe în avion.

După ce au fost amendați, cei trei jucători au apărut într-un videoclip postat pe contul oficial de Facebook al clubului, FC Dinamo București, în care și-au cerut scuze. Textul a fost citit de Nedelcearu, care a și purtat în câteva rânduri banderola de căpitan a echipei mari a lui Dinamo.

Culmea este că reacţia lui Nedelcearu nu a întârziat să apară, acesta făcând haz de necaz tot public, pe contul personal de Instagram. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe Ionuț Negoiță care a dorit să-l amendeze pe fundașul de 20 de ani cu peste 50% din contractul pe un an, dar a fost convins de Mutu să nu o facă.

”Lui Nedelcearu i-am spus că a greșit și după beție, dar și după ce a râs de cum și-au cerut scuze. A fost amendat drastic, domnul Negoiță voia să fie mult mai dur, voia să-i ia peste 50% din contract și de abia am reușit să-l conving să nu facă asta. Adică, cât de... (n.r. arată spre cap) să fii ca să faci chestia asta. După ce că greșești, mai faci și mișto de chestia asta...”, a declarat Adi Mutu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Mutu a recunoscut și el că a râs atunci când i-a văzut pe cei trei cum au fost puși să-și ceară scuze, dar nu este de acord cu gestul fundașului de 20 de ani.

”Ideea a fost să facem și noi ca afară, dar cei care i-au pus pe toți 3 așa nu au fost inspirați de loc. Eu, personal, am râs când am văzut asta. Eu aveam voie să râd, dar el nu... sau, dacă vrei să râzi, să o faci acasă. Ar fi fost mai bine să vorbească toți 3 pe rând. A fost un moment funny. Ideea clubului nostru a fost aceea de a arăta respect suporterilor”, a mai spus Mutu.

34 de meciuri anre Nedelcearu pentru Dinamo în acest sezon, reușind să marcheze 3 goluri.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nedelcearu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT