• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Daniel Pancu este convins că revenirile lui Adrian Mutu şi Ciprian Marica vor ridica nivelul de spectacol din Liga 1. Fostul rapidist îl avertizează, însă, pe prietenul Mutu: la echipa naţională, prioritate trebuie să aibă jucătorii care au dus greul în preliminariile Euro 2016.

"Şi valoric, dar şi la nivel de publicitate, la nivel de show e o competiţie mai interesantă, cu nume mai mari.

Pe Marica îl va ajuta prezenţa la Steaua. E o echipă care are prima şansă la titlu, o echipă ofensivă, care atacă, face pressing şi foarte bună din punct de vedere fizic. Se va pune pe picoare", a declarat veteranul celor de la FC Voluntari.

Atât Mutu, cât şi Marica speră ca întoarcerea în România să le aducă prezenţa în lotul pentru Euro 2016. Pancu îi avertizează, însă, pe cei doi că nu au locul garantat la turneul final din Franţa, chiar dacă vor evolua în partea a doua a sezonului.

"Prioritate trebuie să aibă jucătorii care au participat la campania de calificare. Aşa e normal, e drept şi din punct de vedere moral şi sportiv. Ei au dus greul.

Dacă vor fi jucători care să dea 15-20 de goluri, îşi vor face loc in lot. Dar până atunci, prima şansă o au cei care au dus greul la calificare", a precizat Pancu.