• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Acuzat de mulţi, inclusiv de Grigoraş, că a stat în spatele demiterii antrenorului de la Târgu Mureş, Adrian Mutu se apără. "Briliantul" a dezvăluit, la Digi Sport Special, că responsabilitatea pentru schimbarea tehnicianului îi aparţine exclusiv conducerii.

"Voiam să joc în continuare, de aceea am fost nemulţumit. Însă nu am avut vreo dispută cu domnul Grigoraş. A fost alegerea lui să mă schimbe, se întâmplă des ca fotbaliştii să aibă anumite reacţii în astfel de momente. Toţi ne dorim să jucăm. Nu a fost decizia mea nici măcar în proporţie de 0,001% ca Grigoraş să fie schimbat. Am înţeles că decizia era luată, s-a dorit un şoc la echipă. E adevărat că s-a vorbit cu noi, am fost consultaţi, dar conducerea era decisă dinainte să îl schimbe", a spus Mutu la Digi Sport Special.

Într-un interviu dat de Grigoraş după demitere, acesta a lăsat să se înţeleagă faptul că Mutu "l-a lucrat", motiv pentru care vârful a avut o reacţie acidă.

"Eu nu am avut nicio legătură cu demiterea lui. El dacă spune aşa, nu e problema mea. Rezultatele au vorbit pentru el", a fost înţepătura lui Mutu.

Aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate, Mutu a condus azi şedinţa de pregătire a lui Târgu Mureş. Vârful speră să îşi facă datoria din dubla ipostază şi să ducă echipa în play-off.

"Eu îmi asum responsabilitatea. Ca jucător în primul rând. Dacă băieţii au decis să dau o mână de ajutor şi ca antrenor, o fac cu mare plăcere", a mai spus atacantul.

6 antrenori au fost schimbaţi în acest sezon de ASA Târgu Mureş