• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Două nume noi pe lista eventualilor înlocuitori ai lui Cosmin Contra la Dinamo, în cazul în care antrenorul "câinilor" va ajunge la echipa naţională după plecarea lui Christoph Daum. Este vorba despre doi foşti mari jucători germani, Lothar Matthaus şi Stefan Effenberg.

Informaţia a fost oferită în cadrul emisiunii "Digi Sport Special" de jurnalistul Decebal Rădulescu. Acesta a precizat că directorul general al alb-roşiilor, Adrian Mutu, nu este încântat de variantele interne vehiculate pentru înlocuirea lui Contra, Vasile Miriuţă şi Claudiu Niculescu, şi încearcă să dea o lovitură de imagine.

"Am aflat că oamenii de la Dinamo deja sunt în mișcare. Vasile M‏iriuță și Claudiu Niculescu sunt două variante, neagreate de Adrian Mutu. Acesta a sunat la niște cunoștințe în Germania și i s-a propus un antrenor de la Koln sau ceva de genul acesta. L-a refuzat și a zis că vrea un nume mare pentru Dinamo.

Stefan Effenberg sau Lothar Matthaus ar fi cele două variante. Ar dori să aibă un contact și să afle ce pretenții au. Vor un nume ca să contracareze puțin plecarea lui Contra", a explicat colaboratorul emisiunii "Digi Sport Special".

Lothar Matthaus a fost campion mondial cu Germania în 1990, an în care a primit şi Balonul de Aur, şi a câştigat titlul atât în Bundesliga, cu Bayern Munchen, cât şi în Serie A, cu Inter Milano. Ca antrenor, a trecut pe la Rapid Viena, Patrizan Belgrad, Red Bull Salzburg, Maccabi Netanya, precum şi pe la naţionalele Ungariei şi Bulgariei.

Stefan Effenberg a fost campiona al Germaniei cu Bayern şi câştigător al Ligii Campionilor cu aceeaşi echipă, iar cariera de tehnician înseamnă doar o scurtă experienţă pe banca lui Paderborn, în sezonul 2015/16.