• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Adrian Mutu și-a luat în serios rolul de conducător la Dinamo. Fostul atacant a anunțat că clubul din Ștefan cel Mare nu este interesat de serviciile lui Marius Șumudică.

Antrenorul Astrei a declarat în urmă cu câteva săptămâni că nu ar refuza să lucreze la Dinamo.

”Șumudică e un antrenor interesant, dar deocamdată nu ne interesează. Avem antrenorul nostru, avem mare încredere în Nea Ando și rămâne ca dânsul să demonstreze că această încredere a noastră e benefică; sperăm să obțină rezultate bune”, a declarat Adrian Mutu, la Digi Sport Matinal.

Numit săptămâna trecută în funcția de manager general la Dinamo, Adrian Mutu susține că-și dorește să ocupe cât mai mult timp această poziție și anunță schimbări importante la echipa din Ștefan cel Mare.

”Nu pot să le fac pe amândouă (n.r. antrenor şi oficial), asta e clar. Pe viitor sigur voi alege una dintre ele. Eu sunt aici să fac performanță, nu spun că mă gândesc să stau un an sau doi, mă gândesc că o să stau cât mai mult. Sigur că voi fi și eu judecat și analizat ca orice alt angajat de le Dinamo.

Dacă voi fi concentrat și voi reuși să fac performanțe și lucruri bune la Dinamo, chiar dacă am un buget limitat, probabil voi rămâne mult timp aici. Chiar săptămâna aceasta o să vedeți câteva lucruri la care încep să lucrez. Noi ne bazăm foarte mult pe jucători tineri, ne bazăm foarte mult pe academia noastră”, a mai spus Mutu.

Mutu susține că în acest moment tot ce se va întâmpla la club va trece pe la el și spune că Ioan Andone este de acord cu acest lucru.

”Asta e viața, dânsul înțelege, suntem bărbați cu toții și toată lumea întelege că acum sunt manager general la Dinamo. Până la domnul Negoiță, sunt eu, dar toţi au înțeles, nu cred că e vreo problemă”, a concluzionat fostul atacant.