• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ousmane N’Doye (38 de ani), fostul jucător al celor de la Dinamo, actualmente legitimat la Cetate Deva, în Liga 3, duce dorul marilor derby-uri din fotbalul românesc. În direct la ”Digi Sport Matinal”, senegalezul a spus că nu a pierdut niciodată un astfel de derby.

”Dinamo - Steaua este mereu pentru mine ca o ciorbă. Iar mie nu-mi plac ciorbele reîncălzite. Aștept mereu tot ce este mai bun de la un astfel de meci. Nu mai contează salariile jucătorilor, bugetele cluburilor, ci doar ambițiile celor care intră pe teren. Eu când intram pe teren, la încălzire, și vedeam atmosfera din tribune, aveam o altă motivație.

Este un meci special, care trebuie mereu câștigat. Eu nu am pierdut niciun derby. Niciun egal nu-i fain la derby. Un astfel de meci trebuie doar câștigat!”, a spus N’Doye.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Mijlocașul, nu numai că-și dorește ca roș-albii să se impună, dar o vrea și la scor.

”Am jucat la Dinamo și este normal să țin cu ei. Nu vreau însă 1-0, ci să le dăm vreo trei! Acum, după ce am spus asta, poate o să mă sune prietenul meu, Gigi Becali (n.r. - râde cu poftă).

Dacă aș fi jucat la Steaua, aș fi câștigat toate trofeele. Însă, nu aș putea niciodată să joc pentru Steaua!”, a mai spus N’Doye la Digi Sport.

AICI găsiți TOATE informațiile despre marele derby Dinamo - Steaua

10 goluri a marcat N’Doye pentru Dinamo, al cărui tricou l-a îmbrăcat de 52 de ori.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT