• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Printre spectatorii prezenți în tribune la ”Arena Națională” a fost și Ousmane N’Doye, fostul jucător al roș-albilor, în prezent legitimat la Cetate Deva, în Liga 3.

Mijlocașul a dezvăluit la final ce i-a plăcut cel mai mult la derby, după care a glumit pe seama prietenului său Gigi Becali, absent de la marele meci.

”Nu sunt fericit, sunt foarte fericit! În prima repriză nu prea au fost ocazii, nici echipele nu au lucrat pentru asta, au fost doar cele două penalty-uri.

Cel mai mult din acest meci mi-a plăcut... coregrafia!”, a spus senegalezul.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

N’Doye și-ar fi dorit ca la final să stea de vorbă și cu finanțatorul Stelei, dar a aflat că acesta a preferat să stea acasă.

”Cum, nu a venit? Gigi nu a venit la meci pentru că știa că pierde”, a replicat, râzând, fotbalistul.

Înainte de marele derby, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, ediția de marți, 29 noiembrie, N’Doye a ghicit câte goluri va marca echipa sa de suflet în poarta rivalilor.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo - Steaua