• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Viitorul băncii tehnice la Dinamo este în continuare incert, iar antrenorul Cosmin Contra păstrează misterul asupra posibilității prelungirii contractului cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare. Fanii roș-albilor sunt și ei sceptici. Mai mult de două treimi cred că echipa favorită va avea alt antrenor din vară.

Cosmin Contra şi-a început foarte bine mandatul de antrenor la Dinamo, însă viitorul său pe banca alb-roşiilor continuă să fie incert. "Guriţă" are contract doar până la finalul sezonului, dar oficialii din Ştefan cel Mare vor deja să se asigure de faptul că tehnicianul de 41 de ani va rămâne la echipă şi în stagiunea următoare. Contra pune însă mai multe condiții pentru a rămâne la formația patronată de Ionuț Negoiță.

Antrenorul de 42 de ani a dat de înțeles încă de la finalul sezonului regulat că vrea să antreneze o formație care să investească suficient încât să-i permită să se bată la titlu în Liga 1 și să facă performanță în Europa.

"Echipa are nevoie de întăriri, jucători cu experienţă, care să se bată pentru Europa League şi la anul pentru titlu. Nu te poţi bate la titlu doar cu tineri. Ai nevoie de investiţii" a declarat Guriță în urmă cu ceva vreme, semn că Ionuț Negoiță va trebui sa bage mână adânc în buzunar.

Fanii lui Dinamo nu sunt foarte încrezători, ținând cont că în ultimii ani Dinamo a transferat în mare parte jucători liberi de contract, iar salariile din Ștefan cel Mare nu sunt la nivelul celor pe care Gigi Becali le oferă fotbaliștilor de la Steaua.

Într-un sondaj realizat pe site-ul digisport.ro în care au votat aproape 15.000 de fani, aproape 70% cred că Ionuț Negoiță nu va face investițiile necesare pentru a-l convinge pe Cosmin Contra să rămână la Dinamo și din vară.