• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Cu 8 etape rămase de disputat din actualul sezon regulat, formația din Ștefan cel Mare e în pericol să piardă play-off-ul. Atmonsfera de la echipă este dezolantă și nici jucătorii lui Negoiță nu găsesc o explicație pentru prestațiile slabe.

"E greu de explicat ce s-a întâmplat. N-am meritat să câștigăm. N-am avut atitudine, ambiție. Ei au fost peste noi, și-au dorit mai mult și au obținut victoria. Trebuia să marcăm în prima repriză, însă nu am reușit. În repriza a doua am intrat poate puțin relaxați și din această cauză cred că am și luat două goluri. Toți ne-am fi dorit să nu greșim și să câștigăm. Nu știu ce se întâmplă când intrăm în teren, parcă nu mai știm fotbal" a declarat Ionuț Nedelcearu la finalul partidei din Ștefan cel Mare.

După acest rezultat, Dinamo e pe locul 7, la 4 puncte de primul loc care permite accederea în play-off. Stagiunea precedentă, echipa din Ștefan cel Mare a reușit să-și asigure un loc în primele 6 în ultima etapă din sezonul regulat. Nedelcearu nu și-a luat încă adio de la play-off, dar a recunoscut că Dinamo nu are nicio șansă dacă va continua pe acest drum.

"Trebuie să lăsăm deoparte acest gând și să nu mai avem presiune pe umeri. Poate doar așa să jucăm mai bine. Sperăm să nu ajungem ca anul trecut, dar etapele trec și nu adunăm puncte și va fi din ce în ce mai greu. Trebuie să ne trezim odată, să realizăm că nu suntem pe drumul cel bun și să facem ceva să schimbăm acest lucru" a precizat internaționalul român.

Fundașul central al lui Dinamo înțelege și supărarea fanilor, care i-au contestat din nou atât pe jucători cât și pe finanțatorul Ionuț Negoiță, cel care a și anunțat deja că este dispus să vândă echipa.

"Fanii au tot dreptul să fie supărați pe noi pentru că nu demonstrăm nimic în acest moment și e greu să-i mulțumim" a încheiat Nedelcearu.