• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR Cluj - Dinamo 1-0. Ionuț Nedelcearu (21 de ani) a explicat, la flash-interviul pe care l-a acordat după meci, la ”Digi Sport Special”, că nu a fost henț la faza din care s-a stabilit și scorul final.

Nedelcearu a spus că este în stare să se jure că mingea l-a lovit doar în umăr și nu înțelege de ce Găman nu s-a consultat și cu Șovre.

”Mingea nu m-a lovit deloc în mână, aș putea spune, m-a lovit în umăr! Eu mi-am dat cuvântul de onoare, mi-l dau oricând, asta este, așa a văzut domnul Găman. Nu știu cum a văzut din spate, a văzut prin mine. Nici măcar n-a așteptat să se consulte cu domnul Șovre, care era în față și care a văzut mai bine”, a explicat Nedelcearu.

Chestionat care a fost reacția ”centralului” în momentul în care jucătorii i-au cerut explicații, fundașul central a replicat:

”I-am cerut explicații lui Găman, normal, dar Găman nu ne-a spus nimic. Găman râde mereu când trebuie să ne dea vreo explicație, de parcă ar fi arbitrat la 7 Campionate Mondiale.”

”Știam că vom juca împotriva a 14 adversari!”

Referitor la meci, Nedelcearu a spus că el și colegii săi se așteptau să joace și împotriva arbitrilor la Cluj.

”Nu am reușit să înscriem, am avut două oportunități de a marca, dar cei de la CFR au câștigat nemeritat.

CFR nu ne-a surprins, știam că așa vor juca și știam de la început că trebuie să jucăm împotriva a 14 adversari”, a mai spus Nedelcearu. 

VIDEO cu faza penalty-ului