• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo a câştigat, miercuri, scor 3-1, meciul cu Steaua de pe Arena Naţională, în etapa a 18-a din Liga 1.

La final, Ionuţ Negoiţă a vorbit la cald despre partidă, dar şi toate subiectele fierbinţi de la formaţia pe care o conduce.

"Într-adevăr, aşteptam de mult acest moment şi mă bucur că a apărut, chiar dacă destul de tarziu. Pe Arena Naţională, de când sunt eu, nu reuşisem să batem pe Steaua, în schimb în Ştefan cel Mare ştiţi foarte bine că acum un an am avut o victorie tot cu 3-1. Important e că noi am făcut 3 puncte, am făcut un meci bun, restul ce se va întâmpla de aici încolo vom vedea", a spus Negoiţă la final, la microfonul Digi Sport, pentru ca apoi să îşi exprime admiraţia faţă de fani, care au fost încă o dată al 12-lea jucător: "Galeria ca de fiecare dată ne surprinde. Întotdeauna au fost la înălţime, nu pot decât să fiu fericit pentru; zic eu că în această seară şi echipa s-a ridicat la înălţimea galeriei".

În tribunele Arenei Naţionale a luat loc, în această seară, şi Sanjeev Kumar, CEO-ul conglomeratului financiar care doreşte să investească în Ştefan cel Mare. Negoiţă e optimist în privinţa şanselor ca tranzacţia să se realizeze în viitorul apropiat, menţionând că e dispus chiar să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni. Deocamdată negocierile sunt în desfăşurare, pretenţiile financiare ale patronului lui Dinamo fiind, conform informaţiilor apărute în presă, de aproximativ 10 milioane de euro.

"Sunt in discuţii, mă interesează să aduc parteneri, poate chiar - de ce nu - să dau pachetul majoritar. Nu e o chestiune simplă dar eu cred că voi reuşi", a mai spus patronul "câinilor". 

Victoria din această seară poate însemna o împăcare între suporteri din staff-ul tehnic, în condiţiile în care în ultima lună şi jumătate antrenorul a fost criticat meci de meci. Negoiţă şi-a exprimat încă o dată încrederea faţă de Andone, pe care îl vede capabil să ducă echipa în Europa.

"Eu îmi doresc asta, îmi doresc ca şi suporterii să aibă încredere în Andone şi în jucători. Eu îl susţin pe Ando, e un antrenor cu experienţă, e un antrenor cu CV foarte bun, un antrenor care sunt convins că va face treabă buna şi în continuare. Sper să ajungem acolo unde ne dorim, adică în cupele europene", a concluzionat Negoiţă.