• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Ionuț Negoiță, patronul clubului Dinamo București, a intervenit în direct la emisiunea Fotbal Club, moderată de Radu Naum, unde a vorbit despre investițiile pe care le-a făcut la echipă, dar și ce are de gând să facă în privința poziției sale. El a spus că vrea în toal patru milioane de euro.

Negoiță a vorbit despre plecarea sa de la Dinamo și nemulțumirile pe care le are. El s-a plâns că nu a câștigat campionatul și că nu a făcut minuni, dar în același timp se bucură că echipa se menține pe o linie de plutire.

"Într-adevăr, am înţeles că greşeala mea e că am preluat un club cu datorii foarte mari. După aproape 5 ani petrecuţi la Dinamo, cu bune şi rele, nu consideră că sunt înfrânt. Nu am câştigat campionatul, nu am făcut mari minuni, dar Dinamo trăieşte.

Decizia mea de a mă retrage e ireversibilă. 100% aceasta e decizia mea, chiar dacă în trecut am mai cochetat cu ideea însă am revenit. Preţul e unul modic, doar ca să luăm licenţa am dat câteva milioane. Am decis cu sufletul când am venit, pentru că nu era altă soluţie", a spus Negoiţă, la Fotbal Club.

”Mai am să îi dau domnului Badea două milioane şi eu vreau încă două. Vreau să îi ofer posibilitatea celui care vine şansa să poată face performanţa. Eu doar în Săftica am investit un milion de euro. Cumperi un club care are Săftica, care are autocar şi zeci de maşini. Probabil doar partea materială valorează spre patru milioane”, a mai spus Negoiță la Fotbal Club.

După cum se știe, în acest moment este pus sechestru pe acțiunile clubului Dinamo, din cauza datoriei de două milioane de euro pe care Negoiță o are către Nicolae Badea.

Înainte să renunțe la club, Negoiță a început să vândă din jucătorii importanți. Primul pe lista celor care vor pleca va fi Costache, care a fost vândut la CFR pentru 800.000 de euro.

Ionuț Negoiță a devenit finanțatorul majoritar al clubului Dinamo la începutul anului 2013. Omul de afaceri a băgat până acum în Dinamo în jur de 13,5 milioane de euro.